El Programa de difusió de l'alimentació i l’agricultura ecològica a la Selva és un projecte de nova implantació que agrupa diverses accions per promoure la producció i el consum de productes agrícoles i biològics a la nostra comarca.
Les diverses accions que contempla són:
- una jornada formativa per fomentar la conversió entre els agricultors convencionals.
- una jornada popular amb una mostra de productors ecològics que es completarà amb una demostració i degustació culinària.
- diversos tallers a escoles selvatanes per fer difusió de l'agricultura i l'alimentació ecològica.
la creació d'un espai dedicat a la difusió de l'agricultura ecològica entre les famílies: els horts de Ca l'Emys.
- la realització d'un projecte de recerca dedicat a l'estudi de la interacció entre l'agricultura ecològica i els espais humits selvatans.
Aquest projecte és una iniciativa de la Fundació Emys que té el suport del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, l'Ajuntament de Riudarenes, l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, l'ECAF Casa Xifra i el Consell Comarcal de la Selva.
>> CONSULTEU EL TRÍPTIC INFORMATIU SOBRE AGRICULTURA I ALIMENTACIÓ ECOLÒGICA A LA SELVA [PDF]