Els objectiu dels Programa de difusió de l'alimentació i l’agricultura ecològica a la Selva són els següents:
- OBJECTIU 1. Difondre els beneficis del consum de productes ecològics per a la població en general.
o Donar a conèixer les possibilitats culinàries i dietètiques dels productes ecològics tot associant-los a una dieta sana i equilibrada.
o Crear una oferta d’horts familiars ecològics on els consumidors puguin descobrir en família l’agricultura ecològica.
o Promoure entre la població el consum de producció ecològica de proximitat a i de la comarca de la Selva.
o Donar a conèixer a la població hàbits de consum sostenibles.
- OBJECTIU 2. Promoure la conversió del sector agrari selvatà a l’agricultura ecològica.
o Demostrar la viabilitat de la conversió a través d’un curs de formació i la visita a explotacions ecològiques en funcionament.
o Donar visibilitat a la producció ecològica actual de la comarca de la Selva.
o Crear un espai conjunt de promoció de la producció ecològica ja existent a la comarca de la Selva amb l’objectiu d’apropar consumidors i productors.
o Demostrar els beneficis de l’agricultura ecològica sobre el medi natural i la biodiversitat.