MARTÍ ROSÀS
Estudis de cuina a l’acadèmia Bell Art, de Barcelona, des de l’any 1991 fins el 1993. Martí Rosàs treballa en el món de la gastronomia des de l’any 1991. Des d’aquest mateix any i fins el 1997 fa cuina tradicional als restaurants de Barcelona: Pineda, Ca’n Cortada i El Túria. Quan va a l’hotel Majestic, al costat de Fermí Puig, aplica les tècniques al buit. L’hivern del 1997 es trasllada juntament amb la seva companya, la també cuinera Maria Hernández, a Lasarte, al restaurant de 3 estrelles Michelin de Martín Berasategui i l’any següent al Mas Pau de Figueres, d’una estrella. Passen per la pastisseria Totel (Elda, Alacant); per l’Hacienda Benazuza, a Sevilla i el restaurant Talaia, de Barcelona. Del 1999 al 2001 treballen a El Bulli, també amb tres estrelles Michelin, en Martí, com a responsable de partides i compres i la Maria, com a responsable de pastisseria. Des del febrer del 2002 dirigeixen conjuntament el restaurant Ca la Maria de Llagostera.
MARIA HERNÁNDEZ
Del 1991 al 1992, la Maria Hernández estudia dietètica i nutrició a l’acadèmia CIM de Barcelona. Treballa en el món de la gastronomia des de l’any 1991. Des d’aquest mateix any i fins el 1997 està al Bell Cavalleto, de Barcelona i a la pastisseria Murià de Terrassa.
L’hivern del 1997 es trasllada a Lasarte, al restaurant de 3 estrelles Michelin de Martín Berasategui i l’any següent al Mas Pau de Figueres, d’una estrella. Passa per la pastisseria Totel, (Elda, Alacant), propietat de Francisco Torreblanca, millor pastisser espanyol el 1988 i millor pastisser europeu el 1990. També treballa a l’Hacienda Benazuza, a Sevilla i al restaurant Talaia, de Barcelona. Del 1999 al 2001 treballa a El Bulli, també amb tres estrelles Michelin, com a responsable de pastisseria.
La Maria imparteix, l’any 2000, el curs “Los postres de El Bulli", al costat d’Albert Adrià i dos anys més tard, un curs de Cuina de Nadal a la Casa de Cultura de Girona. Des del febrer del 2002 dirigeix, junt amb el seu company, Martí Rosàs, el restaurant Ca la Maria de Llagostera